sms

Sedan Sollentuna Ram övertogs av Lin och Peter har vi använt sms för att kommunicera med kunder. Vi tar alltid namn och mobilnummer när ett objekt lämnas in och vi skickar ett sms när det är klart att hämta.

Det har samtidigt gjort att vi samlat på oss en hel del namn och mobilnummer! Sedan en tid tillbaka har jag lekt med tanken att kunna automatiskt skicka ut sms till kunder på liknande sätt som reklam-sms från Clas Ohlson, ICA eller DHL. Samtidigt har jag inte velat låta någon tredje part hantera vår kundinformation. Därför har jag istället programmerat en egen lösning, där jag från datorn via min mobil enkelt kan skicka alla de sms jag önskar.

Jag har planerat att använda detta för att bjuda in till utställningar, kurser och liknande evenemang hos Sollentuna Ram. Då detta är en helt egen speciallösning, så tar jag tacksamt emot synpunkter från de som har åsikter.

Med den databas som jag byggt utifrån följesedlar, så kan man enkelt hitta tillbaka och exempelvis se vilken list eller vilken passepartout som använts. Nu kommer jag att komplettera denna med information om sms som skickas och med respons från kunder!